Päästjatel ja politseinikel olid rahulikud pühad

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisel jõulupühal päästeameti Viljandi komandos valvet pidanud inspektor Mari-Ly Proosi ja vanemkomissar Andrus Pulsti rõõmustas saabunud jõulurahu väga.
Teisel jõulupühal päästeameti Viljandi komandos valvet pidanud inspektor Mari-Ly Proosi ja vanemkomissar Andrus Pulsti rõõmustas saabunud jõulurahu väga. Foto: Elmo Riig

Jõulupühadeaegne politsei- ja päästestatistika annab seekord viljandimaalastele põhjust heameeleks. Kui üks üleköetud pliit kõrvale jätta, ei olnud päästjatel ja korrakaitsjatel märkimisväärselt väljakutseid. 

Jõulude aegu uudiste pealkirjadesse tikkuvaid maja- ja saunapõlenguid ning liiklusõnnetusi seekord Viljandimaal polnud. 26. detsembri hommikul Viljandi politseijaoskonnas kohatud vanemkomissar Andrus Pulst ja inspektor Mari-Ly Proos olid äsja naasnud plaaniliselt patrulliringilt Kõpu kandist ning nentisid, et on harvaesinevalt vaikne.

«23. detsembril ja jõululaupäeval oli tegemist veidi rohkem, kuid järgnenud jõulupühad on olnud väga rahulikud,» ütles Proos. Tema sõnu kinnitas värske politsei- ja piirivalveameti väljakutsete statistika, kus Viljandimaa märkimisväärsete sündmuste real valitseb tühjus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles