Viljandi­maa parimad on tänavused olümpia­lased

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu nimetati lõppeva aasta parimaks naissportlaseks.
Laura Nurmsalu nimetati lõppeva aasta parimaks naissportlaseks. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa spordiliidu juhatus valis maakonna parimaks meessportlaseks olümpiamängudelt pronksmedali toonud sõudja Kaspar Taimsoo ja parimaks naissportlaseks samuti Rio mängudel osalenud vibulaskja Laura Nurmsalu.

Lõppeva aasta parimaks noorsportlaseks valis spordiliidu juhatus judoka Kristel Naelso ja kergejõustiklase Kristjan Tafenau. Aasta võistkonna tunnustus läks Viljandi käsipalliklubi võistkonnale.

Viljandimaa spordiliidu juhatusse kuuluvad Viljandi spordikooli direktor Andres Kallavus, Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson, ettevõtja ja võrkpalliklubi VilVol eestvedaja Margus Keerutaja, jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle, Karksi-Nuia spordikooli direktor Leo Liiber ning Viljandi valla kultuuri- ja rahvatervise spetsialist Anne Freimuth. Liidu juhatuse esimees on maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Ilmar Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles