Viljandi veekeskuse leping saab allkirja

Marko Suurmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerkaare varemed lammutatakse praeguse plaani järgi aasta lõpuks.
Vikerkaare varemed lammutatakse praeguse plaani järgi aasta lõpuks. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnapea ja ehitusfirma Leviehitus juht allkirjastavad täna kella poole viie paiku notaribüroos veekeskuse ehitamise lepingu.

Linnapea Kalle Jentsi hinnangul on kõik lepinguga seotud probleemid lahendatud ning Leviehitus võib alustada veekeskuse projekteerimist. Maja peab valmis saama järgmise aasta 31. detsembriks.



Leviehituse juhataja Indrek Saar on varem kinnitanud, et meeskond, kes asub pärast lepingu allkirjastamist täpset ehitusprojekti valmistama, on juba olemas. Vikerkaare restorani varemete lammutamiseni loodetakse jõuda veel sel aastal.



Esialgu oli linnajuhtidel ja Leviehitusel kavas ehitusleping allkirjastada augusti lõpul, kuid karmistunud pangalaenu saamise tingimused sundisid firmat pöörduma linnavalitsuse poole, et muuta ostu-müügilepingu tingimusi.



Pärast läbirääkimisi nõustus volikogu septembri lõpul suurendama algses lepinguprojektis ette nähtud leppetrahvi määra 10 miljonilt kroonilt 20-le.



Uus ujula läheb linnale maksma üle 47 miljoni krooni. Sinna tulevad lisaks ujujatele mõeldud basseinile üks meelelahutusbassein, liutoru ja saunad.



Leviehitus tahab aga järve äärde rajada suure vaba aja veetmise keskuse, millest ujula moodustaks vaid kolmandiku, ning külastajatele tahetakse hakata pakkuma võimalust sportlikult meelt lahutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles