Vald kaalub erihooldekodu tuleku takistamist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel mais tehtud fotol näitab vallavanem Rivo Aren Luha tänaval tühja 4500 ruutmeetri suurust krunti, kuhu erihooldekodu kavandatakse. Suve hakul arvas Aren, et maja saab valmis paari aasta jooksul. Nüüd on aga selgusetu, kas paarikümnekohaline hooldekodu üldse tuleb.
Sel mais tehtud fotol näitab vallavanem Rivo Aren Luha tänaval tühja 4500 ruutmeetri suurust krunti, kuhu erihooldekodu kavandatakse. Suve hakul arvas Aren, et maja saab valmis paari aasta jooksul. Nüüd on aga selgusetu, kas paarikümnekohaline hooldekodu üldse tuleb. Foto: Elmo Riig / Sakala

Poolteist aastat valla kutsel Kolga-Jaani 24-kohalise erihooldekodu rajamiseks ettevalmistusi teinud aktsiaselts ootab nüüd, kas volikogu otsustab kogu töö lõpetada enne, kui maja ehitus alatagi saab.

Aasta viimasel neljapäeval kogunev vallavolikogu kavatseb seni tehtust teha vahekokkuvõtte ning volikogu juhi Aivar Piiri (pildil) sõnul on üsna tõenäoline, et langetatakse otsus, mis paneb Kolga-Jaani Viljandi-poolsesse serva Luha tänavale kavandatava kahekorruselise maja rajamise seisma. Vähemalt pannakse teema arutelule nii, et vastus saaks olla jah või ei.

«Algne info on palju muutunud, sest kohtade arvu tahetakse suurendada. Isiklikult olen ma seda meelt, et sellised erihooldekodud võiksid olla suuremates asulates kui Kolga-Jaani,» rääkis Piir. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles