Lendav auto purustas 30 000 euro eest

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene päev kulus ehitajatel selleks, et laastatud tuba koristada. Eile ehk ehituse teisel päeval hakati juba seina paika panema.
Esimene päev kulus ehitajatel selleks, et laastatud tuba koristada. Eile ehk ehituse teisel päeval hakati juba seina paika panema. Foto: Elmo Riig

Novembri keskel Viljandis ootamatu öise külalise tõttu rängalt viga saanud pisikese Köstri tänava maja taastamine on pihta hakanud ja see läheb kindlustusfirmale maksma ligi 20 000 eurot.

22. novembri õhtul sõna otseses mõttes majja lennanud BMW tekitas kindlustusfirma Compensa Vienna Insurance Group kahjukindlustuse juhi Indrek Petteri teatel kahju 30 000 euro ulatuses. Suurim summa kulub maja taastamisele.

Lisaks maja kahele omanikule tuleb kindlustusfirmal katta ka kahe autoomaniku kulud. Nimelt vigastas BMW kahte autot: üks jäi pikal hüppel tema alla ning teine seisis Köstri tänava maja ees ja sai kahjustusi üle katuse lennanud eterniiditükkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles