Jõulupuude müük läheb hoogsalt

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku keskuse esisel platsil kuuski müüva Endel Soosaare sõnul on sel aastal väga populaarsed nulud. Pildil hoiab ta käes kaht nulgu.
Uku keskuse esisel platsil kuuski müüva Endel Soosaare sõnul on sel aastal väga populaarsed nulud. Pildil hoiab ta käes kaht nulgu. Foto: Marko Saarm

Kuusemüüjatel läks möödunud nädalavahetus hästi ning ostjaid oli palju. Päevas ostetakse ühelt müüjalt mõnikümmend jõulupuud.

Martin Paju müüs Viljandi turuplatsil looduslikke kuuski, mis pärinevad tema enda põllumaalt. Ta rääkis, et teiste puude vahel kasvavaid kuuski oli palju ja ta otsustas need müüki panna, sest ühel hetkel tuleb nad nagunii maha võtta.

Tema tegi müügiga algust möödunud nädalavahetusel ja ütles pühapäeval Sakalale, et seni on väga hästi läinud. «Laupäeval müüsin 22 kuuske.» Müügiks lähevad nii suured kui väikesed puud. «Mõni küsib isegi veel väiksemat kuuske kui minu kõige pisem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles