Rahvamajas alguse saanud kaklus jätkus haigla ees

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööl vastu pühapäeva Saarepeedil alanud tüli sai jätku Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonna juures.
Ööl vastu pühapäeva Saarepeedil alanud tüli sai jätku Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonna juures. Foto: Marko Saarm

Laupäeva öösel vastu pühapäeva kella 2.20 ajal teatati politseile, et Viljandi haigla juures on tekkinud tüli kahe seltskonna vahel. Sündmuskohal käinud politseinikud selgitasid välja, et nääklus oli alguse saanud juba varem Saarepeedi rahvamajas. 

Politsei pressiesindaja Ragne Keisk edastas, et rahvamajas alguse saanud sõnavahetusest väljakasvanud kerges rüseluses sai kannatada naine, kes ühes oma kaaslastega esmaabiks Viljandi haiglasse läks. Haiglasse pöördus ka teine tülis osalenud seltskond. «Paraku keesid inimestel emotsioonid taas üle ning läks uueks sõneluseks. See päädis füüsilise kontaktiga, milles said kergemaid vigastusi 48-aastane ja 29-aastane mees,» märkis Keisk. Pärast politseinike saabumist ja vestlust mõlema seltskonna inimesed rahunesid ning pretensioone neil üksteise vastu ei olnud. 

Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill ütles, et praeguseks on teada, et mõlemas seltskonnas viibinud isikud olid tarvitanud alkoholi, millel oli kindlasti tähtis roll selles, et omavahelised arusaamatused lahenduse otsimise asemel aina tuure kogusid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles