Külm aeg aitab lossimäel vaateid avada

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Linnahoolduse töömees ja masin olid üleeile ametis Ranna puiesteel, et mahavõetud oksi ajutiselt tee äärde kuhjata.
Viljandi Linnahoolduse töömees ja masin olid üleeile ametis Ranna puiesteel, et mahavõetud oksi ajutiselt tee äärde kuhjata. Foto: Marko Saarm

Viljandi Linnahooldus kasutab mõne miinuskraadiga ilma selleks, et võtta lossimägedes maha võsa ja puid.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti haljastus- ja heakorraspetsialist Liisi Preedin selgitas, et töö käib vastavalt 2011. aastal tehtud rekonstrueerimisprojektile, mis näeb ette lossimägede piirkonnas vaadete avamist.

«Nimetatud projekti hoolduskava järgi tuleb mitme aasta jooksul maha võtta 573 puud, nende seas palju haigeid jalakaid. Mõnes paigus tuleb eemaldada ka võsa,» lausus ta. «Millal ettevõtmisele punkt pannakse, pole praegu aga võimalik lubada. Sel talvel tehakse töid Ranna puiestee, Hariduse tänava ja lossivaremete vahelisel alal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles