Prokurör ei avalikusta rooli­lenduri narko­testi tulemust

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22-aastane Helery põhjustas novembri lõpul sõiduautoga BMW Viljandis Kantreküla linnaosa piiril õnnetuse, mille taolist ei mäleta isegi kõige kogenumad liikluspolitseinikud.
22-aastane Helery põhjustas novembri lõpul sõiduautoga BMW Viljandis Kantreküla linnaosa piiril õnnetuse, mille taolist ei mäleta isegi kõige kogenumad liikluspolitseinikud. Foto: Elmo Riig

Ringkonnaprokurör Merike Tikk kinnitas, et 21. novembri hilisõhtul Viljandis BMW-ga võimsa õhulennu teinud ning elumajja maandunud noore naise narkotesti tulemus on nüüdseks teada, kuid seda hoitakse esialgu avalikkuse eest saladuses.

Tiku sõnul ei saa ta kriminaalmenetluse huvides testi tulemusest rääkida enne, kui on saabunud ka liiklustehnilise ja sõiduki tehnilise ekspertiisi tulemused. «On oluline kujundada juhtunust tervikpilt ja see võtab aega. Senise praktika järgi hinnates kulub ekspertide tööle mõni kuu,» selgitas ta.

Prokuröri ütlemist mööda ei ole kõnealune juhtum niisugust laadi, et seda peaks eri ametkondades menetlema eelisjärjekorras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles