Väikesed kunstnikud avasid näituse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva pärastlõunal kogunesid Swedbanki teenindussaali tänuüritusele Sakala järgmise aasta kalendri joonistusvõistluse võitjad koos vanemate ja juhendajatega.

Sakala korraldatud joonistusvõistlusele "Mina märkan!" laekus 295 tööd. Võistlusel oli 14 teemat ja joonistusi jätkus neist igaühesse.

Sakala tänab kõiki osalenud lapsi, lasteaedu, õpetajaid, juhendajaid, kaasalööjaid ja -mõtlejaid, kes nii nõu kui jõuga abiks olid. Igal teemal valiti välja võidutöö, mis jõudis Sakala 2017. aasta kalendrisse. Võidutöid võib näha ka Swedbanki Viljandi kontoris üles seatud näitusel.

Laste joonistustega kalendri saavad kõik Sakala tellijad, kellel on kehtiv tellimus 5. detsembri seisuga. Osta seda kalendrit ei saa.

Joonistusvõistlust aitasid korraldada korraldada Pärlin AS, Combimill Sakala OÜ, Rael Autokeskus OÜ, Aalux Trading, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia, SA Viljandi Haigla, Lemmikloomateenused OÜ, Roger Puit AS, Maaelu Edendamise SA, Zep OÜ, Kolmeks AS, Sveba Dahlen Baltic OÜ, Swedbank AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles