Suure-Jaani vallavolikogu saab uue esimehe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Pastak
Arnold Pastak Foto: Marko Saarm

Kui kõik läheb praeguseks kokkulepitud kava kohaselt, valib Suure-Jaani vallavolikogu 22. detsembril endale uue esimehe. Suure tõenäosusega saab selleks Olustvere maamajanduskooli direktor Arnold Pastak, kes on sama ametit pidanud varemgi.

Seni on volikogu esimehe koht olnud vallas tugevaimat võimupositsiooni hoidva Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) käes ning seda on täitnud Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse liige Andres Vinni. Nüüd aga on Vinni edastanud kolleegidele avalduse, et soovib liigse töökoormuse tõttu omavalitsuse eesotsast taanduda.

Suure-Jaani vallavanema, samuti IRL-i kuuluva Tõnu Aavasalu sõnul on nad tekkinud olukorda arutanud oma võimupartneri, valimisliidu Suure-Jaani Kihelkond esindajatega. «Leppisime kokku, et teeme koalitsioonilepingut pisut ümber ning volikogu esimehe koht liigub nende kätte,» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles