Karula lihatööstus avati kolmandat korda

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avamisüritus algas suitsuahjude ees, sest ahjud on tööstuse süda. Linti lõikasid lihatööstuse omanikud Annely Ritson ja Meelis Ritson ning ehituse peatöövõtja, osaühingu Elektrikeskus eestvedaja Arvo Teder.
Avamisüritus algas suitsuahjude ees, sest ahjud on tööstuse süda. Linti lõikasid lihatööstuse omanikud Annely Ritson ja Meelis Ritson ning ehituse peatöövõtja, osaühingu Elektrikeskus eestvedaja Arvo Teder. Foto: Marek Aardevälja

Esmaspäeval võis Karula lihatööstuses näha rõõmsaid nägusid, sest tähistati uue tööstusehoone avamist. Rõõmsale üritusele andis kurva maigu aga asjaolu, et uuendamiseks oli juba teist korda põhjust andnud tuleõnnetus.

Ehitis põles esimest korda 2008. aastal ja teist korda käesoleva aasta märtsis.

«Väga raske. Seekord oli kohe eriti raske,» kommenteeris taastamist omanikfirma, osaühingu Annemeli Lihatooted juhataja Annely Ritson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles