Sisukord
Paberleht
Postimees

Karula lihatööstus avati kolmandat korda

2 min lugemist
Avamisüritus algas suitsuahjude ees, sest ahjud on tööstuse süda. Linti lõikasid lihatööstuse omanikud Annely Ritson ja Meelis Ritson ning ehituse peatöövõtja, osaühingu Elektrikeskus eestvedaja Arvo Teder. FOTO: Marek Aardevälja

Esmaspäeval võis Karula lihatööstuses näha rõõmsaid nägusid, sest tähistati uue tööstusehoone avamist. Rõõmsale üritusele andis kurva maigu aga asjaolu, et uuendamiseks oli juba teist korda põhjust andnud tuleõnnetus.

Tellijale Tellijale

Ehitis põles esimest korda 2008. aastal ja teist korda käesoleva aasta märtsis.

«Väga raske. Seekord oli kohe eriti raske,» kommenteeris taastamist omanikfirma, osaühingu Annemeli Lihatooted juhataja Annely Ritson.

07.08.2020 10.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto