Sula ja teerulli põleng jätsid autod liiva sisse kinni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni teadmata põhjusel süttinud teerullist sai mõne minutiga vanaraud.
Seni teadmata põhjusel süttinud teerullist sai mõne minutiga vanaraud. Foto: Marko Suurmägi

Teerulli põleng, sula ning pehmes liivas kinni istuvad sõiduautod on lühike loetelu neist takistustest, mida peavad ületama Kärstna ja Loodi vahel teed ehitavad töömehed.

Aktsiaseltsi TREF töömehed jätkavad Tarvastu vallas Pahuvere lähedal tee-ehitust. Maanteeamet kavatseb järgmise aasta suve lõpuks saada Kärstna ja Paistu vahelise lõigu musta katte alla ning töömehed soovivad Pahuvere ja Kärstna vahelise lõigu katta veel sel aastal.

Sel nädalal on tee-ehitajaid tabanud üks hoop teise järel. Esmalt saabus sula, mis muutis teele veetud liiva väga pehmeks. Nüüd kipuvad tavaliiklejad sellesse üksteise järel kinni jääma. Liiva kinni pressima saadetud teerull läks tehnilise rikke tõttu neljapäeva lõuna ajal põlema ning muutus sisuliselt vanarauaks. Kui teerullijuht põlengut märkas, jõudis ta kabiinist haarata vaid oma dokumendid ja rahakoti ning välja hüpata. Kustutada polnud seda enam võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles