Lapsed võiksid joonistada

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluuisutajad esitavad jääl etenduse «Aladdin ja Tulevalitseja».
Iluuisutajad esitavad jääl etenduse «Aladdin ja Tulevalitseja». Foto: Erakogu

Iga joonistusvõistlusel osalev laps saab kingituseks tasuta pileti Tallinnas antavale jääetendusele «Aladdin ja Tulevalitseja».

Lapsed ja nende vanemad saavad lapsepõlve lemmikkangelaste Aladdini, printsessi ning nende sõpradega kohtuda 9. ja 10. detsembril Saku suurhallis. Kes soovib etendusele pääseda tasuta, võites perepileti neljale, sellel tasub kaasa lüüa joonistusvõistlusel. Selleks tuleb lastel joonistada oma lemmiktegelane Aladdini muinasjutust, postitada joonistus Welldone Events Eesti Facebooki kodulehe messenger’i (https://www.facebook.com/welldone.eesti/?__mref=message_bubble) ja juurde kirjutada nimi, vanus ja linn, kus elab joonistaja.

Joonistused postitatakse vaatamiseks Welldone Events Eesti kodulehele. Laps, kelle joonistus kogub kõike rohkem hääli ehk laike, võidab perepileti neljale inimesele. Võitja selgub 6. detsembril. Kõik osalejad, kes saadavad oma joonistuse, saavad jääetendusele ühe tasuta pileti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles