Piret Anier: kui sind ei ole palju, võib mõni asi lappama minna

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oja kooli esimesest klassist, kus oli möödunud õppeaastal viis õpilast, läks edasi teise klassi vaid kaks, üks neist on kooli eestvedaja Piret Anieri enda laps. Esimesse klassi tuli sügisel kolm uut õpilast.

Piret Anier ütles, et tema ei juhi Oja kooli, vaid aitab seda, ja on vaid lapsevanem. Kes siis koolis toimuva eest vastutab? «Seda tänapäeval tahetakse, et on üks inimene, kellel võetakse pea maha. Jah, ma panin oma pea pakule ja mul on see nüüd peaaegu maha võetud. Aitäh,» lausus Anier, kui ajakirjanik läks temalt alusetu rahaküsimise kohta aru pärima.

Anier lubas ennast nimetada koordinaatoriks ja rõhutas, et toimetab koolis sentigi saamata, vastupidi – oma väitel oli ta isiklikest säästudest maksnud lisaks oma lapse õppele kinni ka kahe teise õpilase aastamaksu ning ühe erivajadusega lapse abiõppe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles