Kuninganna krooni pälvis Teele Alas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevasel võistlusel pälvis aeroobikakuninganna tiitli Teele Alas (esiplaanil keskel), esimeseks printsessiks tuli Rita Muttel (paremal) ja teiseks printsessiks Kadri Raag (vasakul).
Laupäevasel võistlusel pälvis aeroobikakuninganna tiitli Teele Alas (esiplaanil keskel), esimeseks printsessiks tuli Rita Muttel (paremal) ja teiseks printsessiks Kadri Raag (vasakul). Foto: Erakogu

Laupäeval võistles Viljandi spordiklubis Hope aeroobikakuninganna tiitli nimel 12 noort naist, kelle hulgast osutus parimaks 20-aastane Teele Alas.

Klubi Hope omaniku Tatjana Golubi sõnul läksid aeroobikamaraton ja sellele järgnenud võistlus väga hästi. Maratonil osales 26 harrastajat ning aeroobikakuninganna tiitli nimel astus võistlustulle 12 neiut. Lisaks neile oli klubis palju pealtvaatajaid ja kaasaelajaid.

Golub rääkis, et maratonil soovis osaleda rohkemgi huvilisi, kuid spordiklubi kitsad ruumid seadsid osavõtjate arvule piiri.

Aeroobikakuninganna valimisel osalenud tüdrukuid hindas Golub väga tublideks.

«Mind rõõmustas, et neli võistlejat olid tulnud isegi Rakverest. Nendest kaks jäid jagama neljandat ja viiendat kohta,» ütles ta. «Parimateks osutusid aga ikkagi Viljandi tüdrukud.»

Aeroobikakuninganna valimisel pidid võistlejad läbi tegema kolm vooru, mille jooksul žürii jälgis nende osavust, vastupidavust, liigutuste täpsust ja painduvust, särtsakust ja naeratusoskust. Arvesse võeti ka kostüümide originaalsust.

«Tüdrukud olid end ilusti ette valmistanud,» kiitis korraldaja.

Viljandi aeroobikakuningannaks krooniti 20-aastane Teele Alas, kes tunnistas, et see tiitel on talle tähtis.

«Koduses Viljandis omade inimeste keskel tiitel võita on suur asi,» sõnas ta. «Eks seda trenni ole omajagu tehtud ja nüüd on sellest ka mingi märk maas.»

Viljandi maagümnaasiumi lõpetanud Teele Alas juhendab noori tantsustuudios Brilliance, mille ta asutas möödunud sügisel. Neiu teeb aeroobika- ja tantsutrenne ka stuudios Maerobic, annab liikumistunde Kõpu põhikooli lastele ja esineb lauljate taustatantsijana. Lisaks sellele õpib ta Tallinna pedagoogilises seminaris noorsootööd lisaerialaga tervise ja liikumiskasvatuse juhtimine.

Spordiklubi Hope aitab tal nüüd valmistuda Eesti võimlemisliidu korraldatavateks Eesti aeroobikakuninganna valimisteks, mis leiavad aset oktoobris.

«Kindlasti plaanin sellele võistlusele minna,» kinnitas Alas. «Olen seal ka varem osalenud, aga seni pole olulisi tulemusi saavutanud.»

Viljandi võistluse esimese printsessi tiitli pälvis Rita Muttel ja teiseks printsessiks tuli Kadri Raag.

Neljandat ja viiendat kohta jagasid Diane Sirelpuu ja Eliisa Malm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles