Viljandi tervisekeskuse tavatu parkimistasu ajas uuringubussi uut kohta otsima

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mammograafiabuss on käinud Viljandis 2009. aastast saati ning seni alati tervisekeskuse hoovis parkinud. Et keskus küsib selle eest tasu, soovib bussi käitaja, et see peatuks edaspidi üsna vana koha lähedal Viljandi turu parklas. Pilt on tehtud tänavu suvel.
Mammograafiabuss on käinud Viljandis 2009. aastast saati ning seni alati tervisekeskuse hoovis parkinud. Et keskus küsib selle eest tasu, soovib bussi käitaja, et see peatuks edaspidi üsna vana koha lähedal Viljandi turu parklas. Pilt on tehtud tänavu suvel. Foto: Elmo Riig

Viljandi tervisekeskus on Tartu ülikooli kliinikumi sõnul ainus, kes vähiliidu mobiilsete uuringukabinettide parkimise eest raha küsib. Seetõttu on kavas panna uuringubussid edaspidi seisma keskuse kõrvale Viljandi turu parklasse.

Tervisekeskuse juhatuse liikme seletust mööda on nad tasu võttes lähtunud võrdse kohtlemise printsiibist. Abilinnapea on kindel, et linnal on võimalik kliinikumi palvele vastu tulla.

Murettekitav lisakulu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles