Õpilased nuputasid Mustlas professori mälestuseks võistu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuputamisvõistlusel osales 21 võistkonda.
Nuputamisvõistlusel osales 21 võistkonda. Foto: Kevin Kohjus

Reedel Mustla rahvamajas peetud 22. professor Jaan Depmani mälestusele pühendatud nuputamisvõistlusel oli gümnaasiumiastmes parim Viljandi gümnaasium ning põhikooliastmes võidutses Suure-Jaani kool.

21 võistkonda 16-st Viljandimaa koolist võtsid mõõtud kolme voorus, kus läks tarvis nii teadmisi, loovust kui loogilist mõtlemist.

Kümnendate kuni kaheteistkümnendate klasside õpilaste mõõduvõtul tegi parima tulemuse Viljandi gümnaasiumi esimene võistkond koosseisus Annika Kutti, Hanna Kerstin Kartau ja Erik Ivar Haav, neid juhendasid õpetajad Toomas Rähn ja Marika Anissimov. Teise koha pälvis Tarvastu gümnaasium ja kolmas oli Viljandi gümnaasiumi teise võistkond.

Kaheksandatest ja üheksandatest klassidest tegi parima tulemuse õpetaja Anneli Joandi juhendatava Suure-Jaani kooli võistkond koosseisus Kevin Ibrus, Juhan Eerik Sova, Lota Otsus ja Ergo Adams.

Võitjate järel lõpetas teise tulemusega Viljandi Kesklinna kooli ja kolmandana Abja gümnaasiumi esindus.

Info võistluse kohta pärineb Tarvastu gümnaasiumi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles