Väsimust kurtvad noored sportlased suutsid üllatada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli B-klassi noormehed Leo Muiste (pildi) ja Handreas Karl Kivistik võtsid tiitlivõistlustel kaksikvõidu.
Viljandi spordikooli B-klassi noormehed Leo Muiste (pildi) ja Handreas Karl Kivistik võtsid tiitlivõistlustel kaksikvõidu. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Viljandis teoks saanud Eesti sisesõudmise pika distantsi meistrivõistlustel valmistasid kohalikud sportlased paraja portsu üllatusi. Väsimust kurtvad noored leidsid endas piisavalt särtsu, et hulk medaleid korjata ja rekordaegu näidata.

Olümpiamedalimeeskonnast jõudis koduste tiitlivõistluste 6000 meetri distantsi starti vaid Pärnu Kalevi liige Allar Raja ning ülejäänud konkurendid teda ohustada ei suutnud. Võistluspäeva parima tulemuse 19.05,1 teinud Raja edestas klubikaaslast Joosep Laost enam kui poole minutiga. Ka pronks kuulus sama klubi esindajale, Sten-Erik Andersonile.

Viljandlased Kaur Kuslap ja Rain Laidma jäid võitjale alla veidi üle minuti ning teenisid vastavalt viienda ja kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles