Osavad on oodatud lumerajale mõõtu võtma

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval on kõik huvilised oodatud oma autosõiduoskusi proovile panema Kõpu aleviku lähistele lumerajale, kus peetakse Viljandimaa lumerajasõidu karikavõistlused.

Ürituse eestvedaja Sven Heinlaiu jutu järgi pakub ohutu rada hea võimaluse talvise sõidu oskused proovile panna ning end teistega võrrelda.

Korraldaja kirjeldust mööda on kahe ja poole kilomeetrine võistlustrass viis kuni kaheksa meetrit lai ning piirneb pehme lumega. «Rada on tehtud niisugune, et seda saaks kergelt ja ohutult läbida ka argipäeviti kasutatava pereautoga,» kinnitas ta.

Just igapäevaliikluses kasutatavatele sõidukitele Viljandimaa lumeraja karikavõistlus mõeldud ongi. Kavandatud kahest etapist esimene sõidetakse eeloleval laupäeval ning teine sealsamas nädal hiljem.

Võistlusklasse on kavas kuus, eri arvestust peetakse esi- ja tagasillaveoga autode, Nõukogude Liidus valmistatud sõidukite, neljarattaveoga autode ning ATV-de üle. Omavahel saavad sõiduoskust võrrelda naised.

Osalejate eelregistreerimine lõpeb 25. veebruaril kell 17. Kirja saab end panna e-postiaadressil kopuralli@gmail.com, aga ka võistluspäeval kella 9—11. Tõsi küll: eelregistreerimise korral on osavõtumaks veidi väiksem.

Võistlused algavad Kõpu kiriku ja mõisa vahele jääval alal kell 12.

Viljandimaa autode lumeraja karikavõistluste juhendi ja osalemistingimustega on võimalik tutvuda Kõpu valla kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles