Toomas Hendrik Ilves esineb väitluspäeval «Presidendi kärajad»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves
Toomas Hendrik Ilves Foto: Toomas Huik ("Postimees")

Vabariigi presidendi mõttekoda ja Tartu ülikool korraldavad täna Tartus ülikooli aulas väitluspäeva «Presidendi kärajad», mille põhiteema on haridus. Üritust on võimalik jälgida reaalajas interneti vahendusel: http://video.ut.ee


Päeva esimeses pooles esineb ettekandega haridustasemest haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Janar Holm ning tekstiilikunstnik Irina Gross kõneleb haridusprogrammist «Noored kooli».


Diskussiooni juhatab professor Toivo Maimets.



Seejärel arutlevad Jaan Tallinn, Mart Ustav, Pille Kaisel ja Ilmar Raag oma kooliaja üle, arutelu võtab kokku haridusminister Tõnis Lukas.



Pärastlõuna jätkub president Toomas Hendrik Ilvese ning ajalooprofessor Norman Daviese avaliku kahekõnega ajaloo mõtestamisest, mida juhib Eesti diplomaat ja ajaloolane Margus Laidre.



«Presidendi kärajad» algas täna kell 11. Kärajate esimene üritus oli mullu oktoobris, toona keskenduti Eesti ja Euroopa tulevikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles