Liikluslinnakuga mängumaailm otsib uut pidajat

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanik Rael Tavaste ütles, et Jakobsoni mängumaailm on hästi funktsioneeriv väikeettevõte, mis tuleb iseenda majandamisega kenasti toime, aga alati tahaks paremini ja jõuda rohkem.
Omanik Rael Tavaste ütles, et Jakobsoni mängumaailm on hästi funktsioneeriv väikeettevõte, mis tuleb iseenda majandamisega kenasti toime, aga alati tahaks paremini ja jõuda rohkem. Foto: Marko Saarm

Möödunud aasta mais avatud Jakobsoni mängumaailm on müügis. 55 000 euro eest pakutakse toimivat firmat koos sisustuse ja üürilepinguga, nii et uus omanik võib kohe tööd jätkata.

Osaühingu Jakobsoni Mängumaailm juhatuse liige Rael Tavaste ütles, et müük pole kuidagi seotud finantsiliste ja ideeliste puudustega, vaid on ette võetud hoopis mängumaa kasvamiseks ja arenemiseks. Et Tavaste elab ja töötab Tallinnas, pole tal võimalik mängumaailmaga tegelemiseks leida nii palju aega, kui ta tahaks.

«Ei soovi, et pakutavate teenuste kvaliteet langeks. Seega oleks minu arvates parim lahendus, kui juhtimisega tegeleks kohalik inimene, kes saaks sada protsenti mängumaale pühenduda,» selgitas Tavaste ja lisas, et kui ei leidu sobivat kosilast, jätkab ta ise mängumaailmaga toimetamist parimal võimalikul viisil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles