Pildid. Õhulennu teinud BMW seisab avariiliste autode parklas, jupp maja kapotil

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva hilisõhtul Viljandis Riia maantee ja Vaksali tänava ristmikul hirmuäratava õhulennu teinud ning Köstri tänava maja elutuppa tunginud 5. seeria BMW seisab linna piiril Tomuski teel avariiliste autode parklas. Sõiduki kapotti ja katkist tuuleklaasi katab saepurukuhi ning selle alt paistab ka puittala tükk.

Õnnetuses suurt kahju saanud Köstri tänava elumaja sein oli kolmapäeva hommikuks plaatidega kaetud ja seal võis endiselt uudistajaid kohata. Audi, millest BMW üle lendas ja mille katust riivas, seisis endiselt samas kohas.

Esmaspäeval kella 23.10 paiku suurel kiirusel Riia maanteed mööda linna poole liikuv sõiduauto tegi kaldus kõnniteest üle sõites umbes 45-meetrise õhulennu, enne kui maja seina ääres seisvast puuriidast läbi vuhisedes suure jõuga hoonesse tungis. Korteris olnud pensionieas mees pääses õnnekombel elu ja tervisega, ehkki auto jäi temast seisma umbes poolteist meetrit eemal. Ka roolis olnud 22-aastane Helery Rullingo ei saanud suuri vigastusi.

Narkokiirtest tuvastas, et autojuht oli kanepit tarvitanud, kuid tema isa sõnul eitab ta narkootikumi tarvitamist õnnetuse eel. Avarii täpsed põhjused on esialgu ebaselged.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles