Kipakas postkast võib tühjaks jäädagi

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast peab olema nähtavas kohas, korrektselt tähistatud ja terve. Vastasel korral võib saadetis sinna saabumata jääda. Pilt on illustratiivne.
Postkast peab olema nähtavas kohas, korrektselt tähistatud ja terve. Vastasel korral võib saadetis sinna saabumata jääda. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Elektroonilise suhtlemise ajastul pole kuhugi kadunud ka paberil post, mis vajab postkaste, kuid nendega kipub olema raskusi.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti hangete peaspetsialist Kaidi Braun nentis, et linn puutub postkastide teemaga kokku enamasti sel juhul, kui ametnikul on vaja kodanikule viia heakorrateade, näiteks hooldustööde tegemise kohustuse meeldetuletus.

«Aga siis selgub tihtipeale, et polegi kirja kuhugi jätta,» lausus ta. «Muidugi on kõik omavahel seotud: korrektsel omanikul on korralik postkast ja kui on niinimetatud probleemne tegelane, siis on ka postkasti olemasolu või selle seisukord tema silmis üsna viimasel kohal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles