Vapimärgi pälvib nimekas treener

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu suvel käis Meinhard Kirm Tääksi kooli paremate sportlaste tunnustusüritusel. 23. veebruaril võtab ta maavanemalt vastu Viljandimaa vapimärgi.
Mullu suvel käis Meinhard Kirm Tääksi kooli paremate sportlaste tunnustusüritusel. 23. veebruaril võtab ta maavanemalt vastu Viljandimaa vapimärgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu saab Viljandimaa tähtsaima autasu Meinhard Kirm, kes on aastakümneid Suure-Jaanis kergejõustikutreenerina rühmanud.

«Aitäh. Aitäh,» ütles Meinhard Kirm, kui autasu määramisest «Sakala» vahendusel kuulis. «Hea muidugi, kui meeles peetakse ja usutakse, et ma midagi ikka teinud ka olen. Nähtavasti pole mu elu olnud tühikäik.»

Valiku teinud komisjoni liikme, maasekretär Küllike Küti sõnutsi on Meinhard Kirm nelja aastakümne jooksul, mil ta on Suure-Jaanis spordielu edendanud, pälvinud suure tunnustuse ja lugupidamise.

Pikaajalise eduka tegevuse eest andis president Lennart Meri Meinhard Kirmile kümme aastat tagasi Eesti Punase Risti medali.

Viljandimaa vapimärgi kandidaadiks oli seatud veel kolm inimest: Karksi seltsielu edendaja Helve Joon, Viljandimaa maadluselu eestvedaja Valdeko Kalma ja üks taasiseseisvunud Eesti omavalitsussüsteemi loojaid Märt Moll.

«Kõik kandidaadid on olnud väga tublid ja igaüks neist oleks vapimärki väärinud,» lausus Küllike Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles