Viljandi vanim autokeskus on müügis

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rael Autokeskuse omanik tahab ettevõtte maha müüa, kuid loodab, et see jääb rendilepingu alusel tegutsema samasse majja, kus on praegu.
Rael Autokeskuse omanik tahab ettevõtte maha müüa, kuid loodab, et see jääb rendilepingu alusel tegutsema samasse majja, kus on praegu. Foto: Elmo Riig

Rael Autokeskus, mis kahe kümnendi eest Viljandi servas kunagise VAZ-tüüpi autode remonditöökoja moodsaks teeninduseks kohendas ja maakonnalinnas esimesena uute sõidukite salongi lõi, on müügis.

Erastamisest saadik keskuse peremees olnud Raul Alliksaar tunnistas, et on viimasel ajal ringi vaadanud otsiva pilguga ja püüdnud maakonnast leida kedagi, kes oleks autode müümisest ning hooldus- ja remonditeenuse pakkumisest huvitatud. Täpsemalt öeldes tahab aktsiaselts Rael müüa tütarettevõtte Rael Autokeskus, aga mitte hoonet, kus too tegutseb.

«Koos kinnisvaraga oleks komplekti hind kardetavasti liiga kõrge, et sellele leiduks praegu kohapeal huvilist. Ent kui räägime firmast eraldi, on pilt teine. Eks summa ole alati läbirääkimiste küsimus, aga niipalju julgen öelda küll, et see jääks alla 100 000 euro,» lausus Alliksaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles