Spordikool valmistub aastapäevapeoks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Direktor Andres Kallavus ootab karika- ja medalirohke ajalooga Viljandi spordikooli aastapäevapidustustele kõiki selle kooliga seotud inimesi.
Direktor Andres Kallavus ootab karika- ja medalirohke ajalooga Viljandi spordikooli aastapäevapidustustele kõiki selle kooliga seotud inimesi. Foto: Elmo Riig

Tuleval esmaspäeval täitub Viljandi spordikoolil 70 tegusat tööaastat. Et väärika künnise ületamist tähistada, kutsub koolipere laupäeval külla kõiki selle asutusega seotud inimesi.

Spordikooli direktori Andres Kallavuse sõnul on oodatud kõik kunagised õpilased, endised ja praegused töötajad ja treenerid ning ka läbi aastate spordikooli abistanud ja toetanud inimesed.

Paljudele on spordikool saatnud kutse. «Meil on aga olnud raske leida nii mõndagi inimest, kellele oleme tahtnud kutse saata,» tunnistas kooli õppejuht Eda Kuslap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles