Rattaklubi üritab taas uisunädalat korraldada

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse uisukarnevali tegelased
Mulluse uisukarnevali tegelased Foto: Herki Helves

Viljandi rattaklubi üritab sel aastal juba neljandat korda uisunädalat organiseerida ning seekordne ilmaprognoos peaks olema uisutajatele üsna soodne.

Aasta esimesel päeval algama pidanud nädal lükati tuiskude tõttu kõigepealt nädala ja siis kuu jagu edasi. 31. jaanuaril tehti uisunädalaga küll algust, kuid siis rikkus sula raja.
Nüüd on rattaklubil plaan alustada uisunädalat teisipäevast. Kolmapäeval on kavas küünlavalgusõhtu ja laupäeval karneval.

Teisipäeval, kolmapäeval ja reedel oodatakse uisutajaid kella 17—19. Neljapäeval, laupäeval ja pühapäeval on uisurada avatud kella 12—15. Õhtusel ajal on rada valgustatud ning uisutada saab muusika saatel.

Tuisuse ja lumerohke talve tõttu on rada jäänud järjest väiksemaks. Detsembris oli järvel viie kilomeetri pikkune ring ning 9. jaanuaril sai maratoni sõita 1,5-kilomeetrisel ringil. Ühe uisunädala korraldaja Veiko Šmidti sõnul on praegu järvel kaks ovaali, üks neist on 900 ja teine 350 meetri pikkune.

Pühapäeval kell 15 korraldatakse uisunädala osalejakaardi ostnute vahel loosimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles