Fotoring näitab paremaid kaadreid

Margus Haav
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotoringi liikmed, abielupaar Raimo ja Gaida Jakson äsja avatud näitusel «Pildid läbi Viljandi fotoringi silmade»
Fotoringi liikmed, abielupaar Raimo ja Gaida Jakson äsja avatud näitusel «Pildid läbi Viljandi fotoringi silmade» Foto: Elmo Riig

Viljandi linnaraamatukogus galeriis avatud näitusel saab näha 14 Viljandi fotoringi liikme pilte eri teemadel.

Ringis käivad inimesed eri elualadelt, on üliõpilasi, politseinikke ja kultuuritöötajaid.
«Minu hinnangul on meie hulgas ka väga tugevaid tegijaid,» ütles ringi eestvedaja Tiit Kalmet. «Meid kõiki ühendab huvi fotograafia vastu.»

Ring alustas tegevust kolme aasta eest Viljandi kultuurimaja katuse all ja selle liikmetele on  käinud kasulikke näpunäiteid jagamas elukutselised fotograafid. Et praegu on kultuurimaja uksed suletud, kogunetakse kohvikus Zak-Zak.

«Eneseharimine ja eneseteostus on meile väga tähtsad,» kinnitas Kalmet.
Loodusfotograaf Raimo Jakson, kes on viimasel ajal spetsialiseerunud lindude pildistamisele, ütles, et paljud praegused liikmed on ringi kuulunud algusest peale, aga on ka juurdetulijaid. «Mina olen fotograafiaga tegelnud kolm aastat ning ringis õpib muidugi päris palju juurde. Ikka tahaks paremat tulemust saada!»

Piltnike lähemate plaanide hulka kuulub Viljandi sõpruslinna Porvoo teemalise näituse kokkupanek. Sellega tähistatakse kahe linna vahelise sõpruse viiekümnendat aastapäeva.

Fotoringi näitus jääb avatuks 12. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles