Kadunud naise otsingud lõppesid kurva tulemusega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tusti külamaja juures seisis laupäeva hommikul kümmekond autot. Politsei ühes vabatahtlike otsijatega kogunes sinna, et jätkata mitu ööpäeva kadunud olnud naise otsimist.
Tusti külamaja juures seisis laupäeva hommikul kümmekond autot. Politsei ühes vabatahtlike otsijatega kogunes sinna, et jätkata mitu ööpäeva kadunud olnud naise otsimist. Foto: Ketlin Beljaev

Möödunud teisipäeva õhtupoolikul läks 81-aastane Maie Viljandi vallas Tusti külas koeraga jalutama. Eaka naisega kaasas olnud koer naasis koju neljapäeval, naise surnukeha leiti aga laupäeval umbes kahe kilomeetri kaugusel kodust. 

Poeg otsis teisipäeva õhtupoolikul teadmata suunas lahkunud ema omal käel. Veidi enne südaööd paluti abi politseilt. Naist otsiti ka öösel, mil politseinikud ja lähedased sõitsid naise kodu ümbruse teid läbi.

Otsingud jätkusid laupäeva õhtuni, mil jõuti tulemuseni. Otsimist raskendas kolmapäeva öösel maha sadanud lumi. Politsei pressiesindaja Ragne Keisk ütles, et kui esialgu kammiti läbi teeääri ja koduümbruse teid, siis laupäeval suunduti otsima juba Tusti küla raiesmikule. Selleltsamalt raiesmikult, umbes kahe kilomeetri kaugusel kodust naise surnukeha ka leiti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles