Reklaami tehti vales kohas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zoo Impeerium jõudis eile keskpäeval Viljandisse.
Zoo Impeerium jõudis eile keskpäeval Viljandisse. Foto: Elmo Riig

​Kui Viljandisse saabub tsirkus, siis antakse selle tulekust teada reklaamplakatitega, mis vahel on kleebitud ebasobivatesse kohtadesse, näiteks Männimäe kortermajade välisuste külge. Erandiks ei ole ka lähipäevil Viljandis etendusi andev Zoo Impeerium, mille reklaamid ilmusid juba eelmisel nädalal kortermajade ustele. Elanikud rebisid osa neist kohe maha, samuti pöördusid nad oma murega linnavalitsuse poole.

«Olen sellega kursis, meile on saadetud ka fotosid,» tõdes Viljandi linnakunstnik Malle London. «Võtsin pärast seda kohe ühendust tsirkuse esindajaga. Talle sai reklaamiluba välja antud ning ta lubas, et enam selliseid arusaamatusi ei tule.»

London sõnas, et tsirkusele on antud luba ainult kolmnurksete reklaamide ja tänavapostide külge kinnitatavate reklaamide paigaldamiseks. «Neid saab seal pärast kiiresti eemaldada ning nad lubasid pärast viimast etendust seda ise teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles