Suure-Jaani Säga võitis eriauhinna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Kalastusklubi Suure-Jaani Säga võistkond Lembit Sepp (vasakult), Heino Johanson ja Edvin Luum. Pildilt puudub Ahti Ots.
MTÜ Kalastusklubi Suure-Jaani Säga võistkond Lembit Sepp (vasakult), Heino Johanson ja Edvin Luum. Pildilt puudub Ahti Ots. Foto: Erakogu

Laupäeval Pühajärvel peetud traditsioonilisel kalapeol sai Suure-Jaani kalastusklubi Säga esindus Honda päramootori, mis oli välja pandud parimale klubi esindavale võistkonnale.

Eriauhinna tõi Säga meeskonnale 22-sentimeetrine särg.

Kalastusportaalist www.kalale.ee võib lugeda, et peeti ka võistkonnavõistlust. Neljaliikmeliste võistkondade ülesanne oli tabada särg, kelle pikkus oleks täpselt 23 sentimeetrit. Kõige lähemale jõudsid sellele võistkonnad Edwest Tartust, Valga Teed ja Viiksenvetäjät Soomest. Neil kõigil oli ette näidata 22,7 sentimeetrit pikk särg. Liisuga sai peaauhinna, nädalase kalastusreisi Norrasse meeskond Valga Teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles