Rahvastepallis on osavaimad maagümnaasiumi noored

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maagümnaasiumi poisid ja tüdrukud võitsid koolidevahelise rahvastepalliturniiri.
Viljandi maagümnaasiumi poisid ja tüdrukud võitsid koolidevahelise rahvastepalliturniiri. Foto: Raina Luhakooder

Viljandimaa koolide esimese kuni kolmanda klassi õpilaste rahvastepalliturniiril osales tänavu viis tütarlaste ja seitse poiste võistkonda. Nii poiste kui tütarlaste mängud peeti eelmisel nädalal Viljandi spordihoone kolmel väljakul turniirisüsteemis.

Tütarlaste turniiril kogus maagümnaasium tabelisse neli võitu ning tagas endale esikoha. Kolme võidu ja ühe kaotusega pidi leppima Viljandi Paalalinna gümnaasium, kes jäi alla ainult võitjale. Kolmanda koha sai Karksi-Nuia Kitzbergi gümnaasium, neljandad olid Tarvastu ja viiendad Abja tüdrukud.

Võidukasse võistkonda kuulusid Saara Orav, Reilika Ritson, Hanna-Liisa Peerna, Anete Osi, Grete Kangur, Li­sett Tiido, Geithy Paju ja Marta Okas.

Ka poiste mõõduvõtul jäid kuue võiduga alistamatuks maagümnaasiumi mängumehed. Nii nagu Paalalinna tüdrukud, kaotasid sealse kooli poisidki ainult võitjatele ning tagasid nõnda endale teise koha.

Kolmanda koha pälvisid Suure-Jaani poisid, neljandaks tuli Abja, viiendaks Tarvastu, kuuendaks Kitzbergi ja seitsmendaks Võhma kooli esindus.

Maagümnaasiumi meeskonda kuulusid Martin Palmiste, Markus Paris, Janno Lukas, Reivo Ritson, Rasmus Hytönen, Andres Herman Ritval ja Karl Rudolf Org.

Võitjaks tulnud mees- ja naiskonna treener on õpetaja Raina Luhakooder.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles