Üleeile koeraga jalutama läinud naine on endiselt kadunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
81-aastane Maie kadus Tusti lähedal
81-aastane Maie kadus Tusti lähedal Foto: Politsei

Politsei palub inimeste abi, et leida üles 81-aastane Maie, kes läks teisipäeval oma koeraga jalutama ega ole seni koju naasnud. Eile hiliste õhtutundideni kestnud otsingud jätkuvad ka täna terve päeva, sest ilmaolud on rasked ja naine on juba kaks ööd kadunud olnud.

Teadaolevalt läks 81-aastane naine eile kella 16 ajal Viljandi vallas Tusti külas kodust koos mustakirju kolli tõugu koeraga jalutama ega ole seniajani naasnud. Eaka naisega kaasas olnud koer reageerib nimele Jordaano.

Kodust lahkunud naise poeg otsis üleeile õhtupoolikul teadmata suunas lahkunud ema omal käel ning veidi enne südaööd paluti abi politseilt. Otsingud jätkusid ka ööl vastu kolmapäeva, mil politseinikud ja lähedased sõitsid naise kodu ümbruses teid läbi. Eile hommikul asusid politseipatrullid taas piirkonda läbi sõitma, vesteldud on naabrite ja tuttavatega, kuid paraku naist leida ei õnnestunud.

Eile kell 19 kogunesid vabatahtlikud Tusti seltsimaja ees, et asuda taas Maiet otsima, paraku ei toonud otsingud aga tulemusi. Naine on juba kaks ööd kadunud olnud ja ilmaolusid arvestades on aeg väga kriitiline. Täna otsingud jätkuvad.

Maiel oli viimati seljas helesinine põlvini talvejope ja peas villane helesinise-valgekirju kootud müts.

Kõigil, kes on fotol kujutatud eakat naist eilsest õhtust näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles