Suure-Jaani jätkab ujula rajamist euroabita

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani ujula ja tervisekeskus luuakse kavandi järgi, mille lõid arhitektid Ott Alver, Alvin Järving, Mari Rass, Geri Guriev, Liina Liis Pihu, Märten Peterson ja Reino Rass, kes esindavad aktsiaseltsi Novarc Group ja osaühingut Arhitekt Must.
Suure-Jaani ujula ja tervisekeskus luuakse kavandi järgi, mille lõid arhitektid Ott Alver, Alvin Järving, Mari Rass, Geri Guriev, Liina Liis Pihu, Märten Peterson ja Reino Rass, kes esindavad aktsiaseltsi Novarc Group ja osaühingut Arhitekt Must. Foto: Repro

Suure-Jaani soov saada tervise- ja külastuskeskuse püstitamiseks 635 000 euroabi lõppes esialgu küll luhtumisega, kuid ujula ja perearstikeskuse loomise plaani see ei nurja.

Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu kinnitas, et perearstikeskuseks vajalik 666 000 euro suurune toetus on olemas ning ujula ja saunakompleksi ehituseks tarviliku kaks miljonit eurot suudab vald ise leida.

Esialgse kava kohaselt lootis vald saada Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt 635 000 eurot abiraha külastuskeskuse loomiseks, kuid see mõte sai hindamisel nii vähe toetuspunkte, et raha ei antud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles