Viljandi laenab veidi üle miljoni

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn kulutab laenuraha mitmeks investeeringuks. Suurim neist on Jakobsoni ja Koidu tänava nurgal asuva muusikakooli renoveerimine.
Linn kulutab laenuraha mitmeks investeeringuks. Suurim neist on Jakobsoni ja Koidu tänava nurgal asuva muusikakooli renoveerimine. Foto: Marko Saarm

Viljandi korraldab lähinädalatel riigihanke, et leida pank, kes laenaks omavalitsusele võimalikult soodsalt veidi üle miljoni euro.

Linna rahandusameti juhataja Marika Aaso sõnul on plaanis laenata üks miljon 80 000 eurot. See, millise finantsasutusega laenuleping sõlmitakse, peaks kõigi eelduste kohaselt selgeks saama umbes kuu aja pärast, mil kõik hanketoimingud on korra kohaselt läbitud. Mitmel eelmisel aastal on parima pakkumise teinud Danske pank.

Ehkki laen on mõeldud mitme investeeringu katmiseks, võib Aaso sõnul neist suurimatena esile tõsta kaht: muusikakooli renoveerimist ja tee-ehitusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles