Viljandi haigla kuulutas välja riigihanke konkursi, et leida uueks aastaks ettevõtja, kes müüks pisut üle 22 000 kilogrammi liha.
Tellijale
Haigla ostab 22 000 kilogrammi liha
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et haigla köök saaks töötada ning iga päev saaksid 450 patsienti ja 350 töötajat kõhu korralikult täis, on aastas vaja 2400 kilogrammi kaelakarbonaadi, 1400 kilogrammi maksa, 800 kilogrammi seasüdant, 4800 kilogrammi searibi, 3200 kilogrammi abaliha, 3700 kilogrammi hakkliha, 2700 kilogrammi kanaliha, 1600 kilogrammi keeduvorsti, 800 kilogrammi sinki ja 800 kilogrammi suitsuvorsti.