Kõigist peatreeneritest saavad kunagi endised

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulist alates on FC Flora meeskond olnud Argo Arbeiteri juhendada. 42-aastane Viljandist pärit mees naudib oma uut ametit ning loodab pärast katseaja lõppemist jätkata klubi esindusmeeskonna peatreenerina. Sõlmitud leping võimaldab tal seda 2019. aasta hooaja lõpuni.
Juulist alates on FC Flora meeskond olnud Argo Arbeiteri juhendada. 42-aastane Viljandist pärit mees naudib oma uut ametit ning loodab pärast katseaja lõppemist jätkata klubi esindusmeeskonna peatreenerina. Sõlmitud leping võimaldab tal seda 2019. aasta hooaja lõpuni. Foto: Madis Luik

Eesti klubijalgpalli lipulaevu, FC Flora esindusmeeskond usaldati tänavu suvel kõrvaltvaatajale mõneti ootamatultki Viljandimaalt pärit Argo Arbeiterile, kes varem tegi juhendajatööd Levadia klubis. Üks tema abilisi uues ametis on viljandlane Jürgen Henn, pika staažiga floralane.

Mõlemad mehed on Viljandi jalgpallikoolkonna kasvandikud ning löönud tegevsportlasena kaasa ka koduse klubijalgpalli tippmeeskondades.

Kaks vooru enne jalgpallimeistrivõistluste lõppu tagasi kõige kõrgemasse konkurentsi trüginud FC Flora Premium-liiga meeskonnas seni veel katseajaga ametis olev Argo Arbeiter on kahe viimase vaatuse eel optimistlik nagu ikka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles