Miljon eurot Euroopa raha läheb neljale äärelinna tänavale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kantreküla kõige kaugema piirkonna nelja tänava korrastamiseks annavad linn ja riik kokku 1,6 miljonit eurot. Viljandi üks peatänavaid Pärnu maantee aga Euroopa raha ei saanud. Rohkem kui autojuhtidele teeb linna tööstuspiirkond tuska jalakäijatele, kellele seal kõnniteid ei ole.
Kantreküla kõige kaugema piirkonna nelja tänava korrastamiseks annavad linn ja riik kokku 1,6 miljonit eurot. Viljandi üks peatänavaid Pärnu maantee aga Euroopa raha ei saanud. Rohkem kui autojuhtidele teeb linna tööstuspiirkond tuska jalakäijatele, kellele seal kõnniteid ei ole. Foto: Marko Saarm

Kui aasta tagasi unistasid linnajuhid, et Viljandi peatänavad võiks korda teha Euroopa abiga, siis esimesel katsel said nad raha vaid Kantreküla kaugeimas servas asuvate tänavate remondiks.

Pärast taotluste vaagimist ja vaidlusi leidis  Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) rahajagamise komisjon, et toetust võiks linnale anda 1 369 510 eurot ja see läheb Pärnu maanteega ristuvate Tähe ja Planeedi ning Pargi tänava ja lühikese Metsküla tee jupi rekonstrueerimiseks.

Kas hapu või magus lahendus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles