Tere töötajad ei tea, kes on ettevõtte juht

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere tehases jätkavad töötajad tegutsemist harjumuspärasel moel, ehkki nad ei tea, kes on nende ülemus.
Tere tehases jätkavad töötajad tegutsemist harjumuspärasel moel, ehkki nad ei tea, kes on nende ülemus. Foto: Elmo Riig

Viljandis asuva Tere piimakombinaadi töötajad ei tea, kes on ettevõtte juht, sest eile kinnitasid nii Tere ammune juhataja Oliver Kruuda kui pankrotihalduri ametisse pandud Aivar Rehe, et nad jätkavad firma juhtimist.

«Ülevalt tuleb igasuguseid kirju ja praegu ei saa õigupoolest keegi aru, kes meid juhib või juhtima hakkab,» tunnistas üks Tere Viljandi tehase anonüümsust palunud töötaja. «Oliver Kruuda ja Andrus Viru (tehase juhataja – toimetus) pole vahetu töö korraldamise juurest kuhugi kadunud ja käivad sagedasti siin.»

Tema sõnul on kombinaadis pealtnäha rahulik: inimesed teevad tööd samamoodi, nagu nad on seda alati teinud. «Tootmine käib normaalselt ja toorainega probleeme pole. Tõsi, jutud liiguvad, et osa inimestest otsib uut tööd, aga ma ei oska öelda, kui palju see tõele vastab, sest ega otsesõnu käi ju keegi seda kuulutamas,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles