Väikelinn sai taas takso

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Jaaksoo on levitanud takso tellimiseks ka telefoninumbrit, sest praegu pole arvatavasti Karksi-Nuias palju neid, kes mobiilirakenduse Taxify kaudu oma sõidusoovist teada annaks.
Valeri Jaaksoo on levitanud takso tellimiseks ka telefoninumbrit, sest praegu pole arvatavasti Karksi-Nuias palju neid, kes mobiilirakenduse Taxify kaudu oma sõidusoovist teada annaks. Foto: Erakogu

Kui Tarmo Tõnisson alustas Karksi-Nuias taksoteenuse pakkumist, harjusid valla elanikud mugava võimalusega kiiresti, kuid praeguseks on Patsi Takso sildi all tuntud auto juba üle aasta seisnud. Tänavu sügisel aga hakkas seal kandis taksosõite pakkuma Mellini puhkemaja.

«Ta mul otse leivateenimiseks ei ole, aga aitan, kui kellelgi on vaja ja mul on ka vaba aeg,» lausus Mellini puhkekeskuse pidaja Valeri Jaaksoo, kes oktoobri alguseks ajas korda paberid, mis võimaldavad tal Taxify alt taksoteenust pakkuda. 

Ainult head sõnad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles