Teine Mulgi suusamaraton sõidetakse viiekilomeetrisel ringil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Sõerd

Veebruari viimasel laupäeval saab Abja gümnaasiumi staadioni juurest alguse klassikalises stiilis sõidetav teine Mulgi suusamaraton.

Kavas on 30- ja 15-kilomeetrine distants ning start antakse kell 12. Põhidistantse sõidetakse 5-kilomeetrisel ringil, läbides seda kolm või kuus korda. Mõlemal distantsil selgitatakse paremusjärjestus ja võetakse aega elektrooniliselt kiipsüsteemi kasutades. Sõitma lubatakse 1997. aastal ja varem sündinud suusatajaid. Finiš suletakse kell 17.

15-kilomeetrisel sõidul peetakse eraldi arvestust vaid meeste ja naiste hulgas, mitte vanuseklassides. Pikal distantsil on naistel ja meestel eri vanuseklassides eraldi arvestused. Kolme paremat mees- ja naissõitjat ning vanuseklasside parimaid autasustatakse karikaga. Kõik osalejad saavad diplomi oma aja ja kohaga.

Rajal on toitlustuspunkt, kus pakutakse teed, spordijooki ning energiat andvaid suupisteid. Pärast võistluse lõppu saab süüa suppi.

Lastesõidud pikkusega 400, 800 ja 1200 meetrit algavad kell 11 ühisstardiga ja sõidetakse 400 meetri pikkusel ringil. Aega ja kohta ei fikseerita ning kõik osalejad saavad diplomi ja auhinna. Lastesõitudele registreeritakse võistluspäeval kella 10—10.45 stardipaigas.

15-kilomeetrisele sõidule ja maratonile saab 23. veebruarini registreeruda internetis www.sportinfo.ee ja ürituse päeval kella 11.30-ni Abja gümnaasiumi spordihoone fuajees.  Stardinumbreid jagatakse ürituse päeval kella 10—11.30.

Lastesõidud on kõigile osavõtjatele tasuta, ülejäänutel tuleb maksta osavõtutasu.

Lisainfot saab Riho Otsalt ja Mikola Misjukilt. Suusaraja kohta saab infot internetist sport.err.ee/lumeinfo.php.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles