Jämejalal juhtus raske õnnetus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrysler Voyager muutus õnnetuse järel rusuhunnikuks.
Chrysler Voyager muutus õnnetuse järel rusuhunnikuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile kella 11 ajal Jämejala küla poolt Viljandi ja Imavere vahelisele maanteele suundunud sõiduauto juht ei suutnud oma sõidukit libedal teel õigel ajal pidama saada ning sõitis ette maanteel liikunud veokile.

Vähemalt 80-kilomeetrise tunnikiirusega pealinna poole sõitma hakanud veokijuhil polnud pidurdamiseks hetkegi ning suur ja raske auto tabas Chrysler Voyageri täpselt keskele.

Rusudeks muutunud Chrysleris sai raskelt viga kõrvalistuja, kelle päästjad pidid autost välja lõikama. Ohver viidi haiglasse. Lehe trükkimineku ajaks polnud toimetusele tema seisukorra kohta rohkem andmeid laekunud. Juht sai autost välja ise ning tema vigastused olid  kergemad, kuid arstid vaatasid temagi haiglas üle.

Chrysleri juht tunnistas enne kiirabi kohalejõudmist veoki roolis istunud mehele, et tema kiirus oli küll 50 kilomeetrit tunnis, kuid ta ei saanud autot ristmikul pidama. Jäiselt teelt asfaldile jõudes ei jäänud auto samuti kohe seisma ning vajus järgmisesse sõiduritta. Suurte lumevallide tõttu ei märganud veokijuht kõrvalteelt tulevat autot enne, kui see oli tema ees.

Stockholmi teel olnud veokijuht õnnetuses viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles