Nädala venimine. Tänavaehitus

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jumal olevat loonud maailma seitsme päevaga. Õigemini isegi kuuega, sest seitsmendal ta juba puhkas. Neljapäeval Viljandi Lossi ja Koidu tänava remondiga algust teinud osaühingutel Marble ja Elars on tervelt kaks korda rohkem aega, et 1. novembril saabuvaks tähtajaks valmis jõuda, kuid tõenäosus, et nad seda suudavad, pole kuigi suur.

Elarsi projektijuhi Urmas Laigna sõnul tuleneb viivitus ennekõike firmast mitteolenevatest asjaoludest. Nimelt tahtvat samas piirkonnas oma kaableid ja reservtorusid maasse panna võrguettevõte Elektrilevi, kuid tema projekt valmis alles läinud reedel.

Eks teinekord sekku igati headesse kavatsustesse tõepoolest vähem või rohkem vääramatu jõud, kuid kõnealusel juhul ei saa kivi vähemalt tervenisti küll Elektrilevi kapsaaeda visata. Juba septembris tundsid Viljandi linnavalitsuse ametnikud muret, miks pole töövõtjatelt kooskõlastamiseks laekunud eelprojekti, Marble juhatuse esimees Tarmo Otstavel kinnitas aga, et ettevalmistused kulgevad tavapärases tempos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles