Selleks aastaks on Eesti meistri tiitlid jagatud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse Eesti veoautokrossi meistrivõistluste klassi GAZ-53 viljandimaalasest hõbemedalimees Andres Allik tänavuse hooaja viimasel etapil paraku kaasa teha ei saanud ning seetõttu tal aasta kokkuvõttes pjedestaalile asja pole. Tema võistlusmasinaga teenis viimasel etapil kolmanda koha vend Alar Allik.
Mulluse Eesti veoautokrossi meistrivõistluste klassi GAZ-53 viljandimaalasest hõbemedalimees Andres Allik tänavuse hooaja viimasel etapil paraku kaasa teha ei saanud ning seetõttu tal aasta kokkuvõttes pjedestaalile asja pole. Tema võistlusmasinaga teenis viimasel etapil kolmanda koha vend Alar Allik. Foto: Kalle Allik

Eesti tänavuste veoautokrossi meistrivõistluste viimane etapp sai teoks nädala eest Tapa rajal. Sel aastal tegi teiste seas Viljandimaalt kaasa mulluse hooaja hõbemedalist Andres Allik. 

Enne viimast etappi oli tal tänavugi veel võimalik koondtabelis medalit püüda, paraku tuli töökohustuste tõttu Tapal peetud otsustavast võistlusest loobuda.

Klassi GAZ-53 meistri tiitel oli juba enne viimast võistlust omaniku leidnud. Selle sai Vaiko Samm, kes Tapal enam starti ei tulnudki. Võimalus pronks või hõbemedal võita oli aga neljal mehel. Oma võimaluse realiseeris kõige paremini Erko Sibul. Tema võttis etapivõidu ja kokkuvõttes hõbemedali. Tapal teine olnud Mait Mäesaar teenis hooaja kokkuvõttes kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles