Piimakombinaat jätkab tööd uute juhtide käe all

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sadakond piimakombinaadina tuntud aktsiaseltsi Tere tehase töötajat saab vähemalt esialgu rahulikult tööd edasi teha ja selle eest kokkulepitud palka loota, ehkki ettevõtte omanik on eilsest pankrotis.

«Tehas jätkab tööd senisel moel, see ongi kõnealuse muudatuse üks tähtsam eesmärk,» selgitas pankroti väljakuulutamist pankrotihaldur Maire Arm. Siiski lisas ta, et tuleviku kohta mingeid veksleid välja anda ei saa. «Praegu on vara anda hinnanguid võimalike sammude kohta, sest esimeses etapis tuleb uuel juhatusel ennast olukorraga kurssi viia. Nõukogu soov on säilitada tootmine,» vastas Arm küsimusele, kas on oodata töötajate koondamist või tootmise kokkutõmbamist.

Eilse Harju maakohtu otsusega kuulutati välja osaühingu Elveda pankrot. Just sellele ettevõttele kuulub aktsiaselts Tere. Pankroti väljakuulutamisega läks vara valitsemise ja käsutamise õigus üle pankrotihaldurile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles