Naabrivalve jättis aiakäruga saaki kokku vedanud varga töö pooleli

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla mees Raimond Elblaus, kes teenib leiba päästjana, otsis ööl vastu neljapäeva koos naabrimehe ja vennaga varast, kes oli jõudnud heki alla kokku vedada esemed, millest kavatses naabrid ilma jätta. Abivahendina kasutas suli seejuures pererahva aiakäru, mille jälgi võis eilegi murult leida.
Mõisaküla mees Raimond Elblaus, kes teenib leiba päästjana, otsis ööl vastu neljapäeva koos naabrimehe ja vennaga varast, kes oli jõudnud heki alla kokku vedada esemed, millest kavatses naabrid ilma jätta. Abivahendina kasutas suli seejuures pererahva aiakäru, mille jälgi võis eilegi murult leida. Foto: Elmo Riig

Ööl vastu neljapäeva Mõisaküla äärelinnas Paju tänaval tegutsenud varga töö katkestas kõrge kuuseheki taga elav naaber Raimond Elblaus, kes läks koera haukumise peale õue ja kuulis kolkimist.

Kella ühe paiku öösel helistas Raimond Elblaus kahtlase heli peale ka lähedal elavale vennale. Kui ta oli soojemad riided selga pannud, hakkas Elblaus minema naabrite maja poole, kui märkas kuuvalguses mõnekümne meetri kaugusel inimest. Elblaus pidas teda esialgu oma vennaks, kes oli lubanud samuti välja tulla, kuid see oli hoopis suli, kes jooksu pani. 

Jäi tabamata

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles