Jämejala ristmikul juhtus raske avarii

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuskoht Viljandi lähistel. Kõrvalistuja tuli päästjatel autost välja lõigata.
Õnnetuskoht Viljandi lähistel. Kõrvalistuja tuli päästjatel autost välja lõigata. Foto: Elmo Riig

Viljandist paari kilomeetri kaugusel Jämejalalt tuleva tee ning Imaverre suunduva maantee ristmikul sõitsid täna kell 11 ajal kokku suur veok ja sõiduauto, milles sai viga inimene.

Tallinna suunas liikunud veokijuhi sõnul oli ta saavutanud kiiruse 80-90 kilomeetrit tunnis, kui kõrvalteelt sõitis talle ette mahtuniversaal Chrysler Voyager. Pidurdada veokijuht enam ei jõudnud ning õnnetuses sai kõige enam viga mahtuniversaali kõrvalistmel olnud inimene, kes tuli autost välja lõigata.

Vigastusteta pääsenud veokijuhi sõnul oli sõiduauto juht talle pärast õnnetust tunnistanud, et ei saanud ristmikul libeduse tõttu pidama, ehkki tema kiirus polnud üle 50 kilomeetri tunnis. Kõrvaltee oli lumine ja jäine.

Kõrvalistuja vigastuste ulatus pole praegu teada. Voyageri juht astus autost omal jalal välja ja viidi hiljem haiglasse kontrolli. Veokijuht meditsiinilist abi ei vajanud.

Copy
Tagasi üles