Munakivisillutisega ukseesine kattus ootamatult asfaldiga (1)

Ketlin Beljaev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauba tänava munakivisillutis sai kriitikat juba enne ehitamist, sest sellel on ebamugav kõndida ja sõita. Kaminakeskuse ukseesine tegi esimese sammu tänapäevasema teekatte poole, seda aga linna teavitamata.
Kauba tänava munakivisillutis sai kriitikat juba enne ehitamist, sest sellel on ebamugav kõndida ja sõita. Kaminakeskuse ukseesine tegi esimese sammu tänapäevasema teekatte poole, seda aga linna teavitamata. Foto: Marko Saarm

Eelmisel nädalal tekkis Viljandi vanalinnas Kauba tänaval asuva Kaminakeskuse poe ukse ette munakivisillutisele asfalteeritud riba, mille taga paistab linnavalitsuse vaatevinklist poepidaja, kelle kahjunõuet nad keeldusid kevadel täitmast. 

Kui tavaliselt saab linnavalitsus kahjunõudeid kehva teekatte tõttu purunenud rehvi või auto tõttu, siis tänavu kevadel laekus kahjunõue, milles paluti ukse taastamist. Nimelt oli Kaminakeskuse juhataja Hannes Puu hädas poe sissekäigu ette tekkinud lohuga, millest läbi sõitvad autod lennutasid tema jutu järgi vett vastu majaseina, rikkudes ära ukse.

Tänavu aprillis kirjutas ka Sakala sellest tavatust kahjuhüvituse palvest, mida linn pidas alusetuks. Põhjenduseks toodi, et ukse kahjustused on tekkinud pikema aja vältel, mitte pelgalt veest, mis koguneb munakivisillutisel olevasse lohku. Eelmisel nädalal ilmus sama koha peale ootamatult asfalt. Seda märkas ka linnavalitsuse teede spetsialist Heikki Teearu. Ta kinnitas, et linnal pole kõnealuse tööga vähimatki pistmist. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles