Pärnumaa koolihoone tuleb Karksi valda kantrielu elama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli- ja rahvamajana teeninud hoone, mis läks Audru vallas lammutamisele, leiab endale uue koha Karksi vallas Priit Oksale (vasakul) kuuluvas Urissaare rantšos, kus sellest saab kantrifestivali meeskonna staap.
Kooli- ja rahvamajana teeninud hoone, mis läks Audru vallas lammutamisele, leiab endale uue koha Karksi vallas Priit Oksale (vasakul) kuuluvas Urissaare rantšos, kus sellest saab kantrifestivali meeskonna staap. Foto: Mikk Sarv

Pühapäeval sõitis Audru valla Aruvälja külla kümmekond Mulgimaa meest, et asuda lammutatavalt koolimajalt palke eemaldama. Meestel on plaan vanad palgid tuua Karksi-Nuia lähedal asuvasse Urissaare rantšosse, et neist kantrifestivalile peamaja ehitada.  

«Plaan on selline, et paneme maja Urissaarde püsti, teeme sellise suvekodu-restorani ja sellest saab festivali baas,» lausus Urissaare kantrifestivali peakorraldaja ja rantšo peremees Priit Oks. 

Seni on talukohas enamik hooneid puudu ja vanadest koolimaja palkidest saab festivali peamaja. «Ehk et kui me tiimiga seal toimetame, siis oleks meil koht, kus olla,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles